Kodály Zoltán Kállai Kettős

Kodály Zoltán Kállai Kettős

36/ 4×1. 8GHz Háttértár: 128GB, memória: 4GB Android 8. 1 Oreo, akkumulátor: 3400 mAh Kijelző típusa: Kapacitív IPS, 5, 8" 2244x1080 pixel Kamera: duál hátlapi: 12+20 + 24 Mp, GPS, BT, LTE, újjlenyomat-olvasó

For sale

Összetevők Konfigurálás Termékleírás Átvételi lehetőségek Értékelés Vélemények Kamera: Előlapi kamera felbontás:24, 0 MP Hátlapi kamera felbontás:32, 00 MP Kijelző: Kijelző méret:5, 8 " Kijelző felbontás:1080x2244 Kijelző típus:LCD Processzor: CPU típus:Kirin 970 4*Cortex A73 2, 36 GHz + 4*Cortex A53 1, 8 GHz Magok száma:8 db Technikai paraméterek: Operációs rendszer:Android 8. 1 Oreo Operatív memória (RAM):4, 0 GB Belső memória:128, 00 GB Memóriakártya bővítés:Micro SDHC SIM foglalatok száma:2 db SIM kártya mérete:nanoSIM Billentyűzet:Touch Kártyafüggetlen:Igen AnTuTu pontszám:213000, 0000000 Telefonkönyv:Dinamikus Akkumulátor: Kapacitás:3400 mAh Beszélgetési idő (max. ):40, 00 óra Készenléti idő (max. ):600 óra Csatlakozó(k): Jack 3, 5mm:Igen USB csatlakozó:USB Type-C Hálózat: 4G (LTE):Igen Hálózat: 3G (UMTS):Igen HSDPA (3. 5 G):Igen EDGE:Igen GPRS:Igen WiFi:802. 11 a/ac/b/g/n Bluetooth:4. 2 (A2DP+LE) NFC:Igen Frekvencia: GPS:Igen GSM 900/1800:Igen GSM 850/1900:Igen Tulajdonságok: Processzor típusa: HiSilicon Kirin 970, OctaCore 4×2.

Huawei P20 - készülék leírások, tesztek - Telefonguru

Az okostelefonos fényképezés élharcosaként a HUAWEI P20 telefonban mutatkozik be a vadonatúj Leica duplakamerás rendszer. Az élet fénysebességgel zajlik, a HUAWEI P20 pedig piacvezető kamerarendszerének és a jövőt idéző, kreatív dizájnmegoldásainak köszönhetően minden pillanatot ragyogó színekben, minőségi képeken örökít meg. A fény művészete Az új HUAWEI P20 modellt a világegyetemünket betöltő fényenergia ragyogó hullámai inspirálták*. Ívelt üvegháza a modern okostelefon-dizájn ragyogó teljesítménye: a fény és az erő ötvözete. Az új Leica dupla kamera A HUAWEIés a Leica együttműködésének eredménye egy olyan kamera, amely a fotózás legnagyobb szerelmeseivel is megkedveltette az okostelefonos fényképezést. A HUAWEI P20 legújabb generációs Leica dupla kamerája kristálytiszta, részletgazdag, professzionális minőségű képek készítésével még tovább mélyíti ezt a vonzalmat. Az új HUAWEI FullView kijelző A HUAWEI FullView kijelző legutolsó képpontra is kiterjedő precizitása szinte életre kelti az 5, 8* hüvelykes képátlójú RGBW képernyőt, amely alacsonyabb energiafogyasztás mellett kínál szikrázóan ragyogó fényerőt.

A virtuális sávot felváltó keret nélküli, intelligens navigációs funkcióval ellátott ujjlenyomat-olvasó még tovább növeli a telefon által kínált hasznos felületet. Akkumulátor Az okostelefonos fényképezés élharcosaként a HUAWEI P20 telefonban mutatkozik be a vadonatúj Leica duplakamerás rendszer. Az iparág legjobb képérzékelője A HUAWEI P20 rendkívüli, széles rekeszű objektívjei által áteresztett fény nagy felbontású, 1, 55 mikrométeres képpontokból álló képérzékelőre jut. Egyszerűen megfogalmazva, ez azt jelenti, hogy az érzékelő több fényt nyel el, a több fény pedig még gyenge fényben történő fényképezés esetén is tisztább, részletgazdagabb, remek minőségű fényképeket eredményez. A mozgó pillanatok megörökítése A HUAWEI P20 segítségével a legmozgalmasabb pillanatok is könnyedén, azonnal, nagy részletességgel örökíthetők meg. Mesterséges intelligencia által vezérelt képstabilizáció A HUAWEI mesterséges intelligencia vezérelte képstabilizáló rendszerének köszönhetően még kézben tartott készülékkel, gyenge fényviszonyok között vagy éjszakai módban fényképezve is hihetetlen, bemozdulásmentes, éles képek születnek.

Huawei P20 64GB 4GB LTE DualSim Alkonyat színű Okostelefon | Laptopszalon.hu

  1. Kecskemét holnapi időjárása köpönyeg
  2. Huawei p20 memória bővítés e
  3. Huawei p20 memória bővítés 2017
  4. Dec 2 névnap 2019
  5. Huawei p20 memória bővítés 2
  6. Tipp: Mit tegyek, ha elfogy a tárhely a telefonon? - Bitport – Informatika az üzlet nyelvén
  7. Huawei p20 memória bővítés laptop

Előfordul, hogy ilyenkor a készülék működése is lelassulhat vagy akár meg is zavarodhat, hiszen például androidos készülékek esetében a belső memória elvben megegyezik magával a tárhellyel, és a túltömött tároló miatt a készülék rendszere sem lesz képes "gondolkodni" és végrehajtani az alapszintű feladatokat. Ha nem látjuk a telefon külsején, a microSD kártya bővítőhelye gyakran a hátlap alatt, a SIM kártya foglalata közelében található Ha tehát van memóriabővítési lehetőség a telefonon, a legegyszerűbb lehetőség ennek kihasználása. Már egy 1-2 gigabájtos microSD kártya is nagy segítség lehet, amelyet 1-2 ezer forintból megúszhatnak azok is, akik nem szeretnének sokat költeni a telefonra és kapcsolódó dolgokra. A kártya behelyezése után ajánlott az adatfájlokat (tehát például fotókat, zenefájlokat, dokumentumokat és egyebeket) már erre menteni, így felszabadítva a telefon erőforrásait. Kártyatrükk mesterfokon ■ Persze sokszor nem elég, ha csak az adatfájlokat mozgatjuk át memóriakártyára.

A házhoz szállítás díja 990Ft, 500. 000 Ft felett ingyenes. Kiszállítási idők: amennyiben a fenti táblázatban bármely üzletünkben az "Azonnal" információ szerepel, akkor az adott terméket a 14:00-ig leadott rendelés esetén már másnapra ki tudjuk küldeni, illetve személyesen átvehető az üzletben a nyitvatartási idő alatt. Ha 1-3 nap szerepel, akkor másik üzletben illetve főraktáron elérhető a termék, ebben az esetben maximum 3 munkanapon belül tudjuk küldeni a csomagot. Amennyiben "érdeklődjön telefonon" státusszal jelölt termékről van szó, úgy általában 5 munkanap alatt tudjuk kiküldeni a csomagot. További információkért kattints ide

Sunday, 29 May 2022