Kodály Zoltán Kállai Kettős

Kodály Zoltán Kállai Kettős

Én is cigány vagyok, mert cigány a férjem, és mi egy család vagyunk! – írta Zsófi.

Szabó Zsófi: Én is cigány vagyok - Blikk Rúzs

Szabó Zsófinak egy évbe telt, míg elfogadtatta édesanyjával párját, Zsoltot. Szabó Zsófi ma már boldog házasságban élt, de nem titkolja, hogy nem volt egyszerű elfogadtatni párját az édesanyjával. "Minden édesanya elképzel a lánya számára egy idealizált pasit. Ezek után pedig jön egy férfi, aki messze lakik, és teljesen más életet él, mint amit ő kigondolt. Anyukám megijedt, hogy messzire költözöm, háztartásbeli leszek, és eldobom a munkámat. Ilyen egy aggódó anya, ám utólag ő is belátta, hogy Zsoltit választottam. Kellett egy év, hogy ezen túl legyünk, mert nemcsak a távolság jelentett problémát, hanem az is, hogy a férjem cigány. Anyu félt attól, hogy ha az unokái sötét bőrűek lesznek, akkor sok megpróbáltatáson kell keresztülmenniük" – mondta. Szabó Zsófi és párja Forrás: RTL Klub "Nem hibáztatom ezért az anyukámat, mindannyian hozunk rossz döntéseket, és ítélkezünk elhamarkodottan. Hatalmas lecke volt ez mind a hármunknak, éppen ezért a gyerekeinkkel is beszélgetünk majd erről. Senki nem gondolta volna, hogy egy cigány férfi felesége leszek, de boldogabb vagyok, mint valaha" – mesélte a Blikk nek.

szabó zsófi cigány zenék

Öt év kihagyás után, szeptember 2-án vadonatúj adással tér vissza az RTL Klub képernyőjére a Roast, amelyben egy-egy közismert személyiséget atomjaira szednek szét a sztárok. A célkeresztben legelőször a vagány rocker-rapper, Ganxsta Zolee lesz. Kiss Ádám, Dombóvári István, Szabó Zsófi, Benk Dénes, Kormos Anett, Hajós András, Hajdú Péter, Kovács András Péter egyáltalán nem bánnak majd kesztyűs kézzel vele, de egymással sem. Szabó Zsófit például tavaly decemberi kijelentése miatt savazták: a színésznő-műsorvezető akkor az Esti Frizbiben azt mondta, hogy Kis Grófóék szégyent hoznak a cigányságra. Ezt arra reagálta, hogy a zenész és édesapja a Frizbi egyik korábbik adásában arról mesélt, a cigányoknál szigorú szabályok szerint élnek, például vendégség esetén a nőknek a konyhában a helyük. Szabó Zsófit a műsor miatt sokan támadták. Később egy élő Facebook-bejelentkezésben elárulta, felhívta Kis Grófót, és elnézést kért tőle a meggondolatlan kijelentése miatt. Azt is közölte, hogy ő is cigány, mert cigány a férje, akihez annak ellenére ment férjhez, hogy a családjában voltak, akik ellenezték, hogy egy roma férfival kösse össze az életét.

Mi a véleményetek Szabó Zsófia cigány férjéről? Szerintetek csak a pénzért ment...

  1. "Nem bűn egy cigány fiút szeretni" - Szabó Zsófi élő videóban osztotta ki azokat, akik férjét támadták | Femcafe
  2. Roma vagy nem roma Szabó Zsófi? - NoiZona.hu
  3. Magyar gamer billentyűzet
  4. Szabó zsófi cigány viccek
  5. Kinek Milyen Napszemüveg Áll Jól - Arcformák: Napszemüveg Választás | Vision Express Webshop
  6. Szabó Zsófi cigány féréjel szerintetek meddig lesz együtt?

Nyelv

szabó zsófi párja cigány

Szabó Zsófi nagyon kellemetlen helyzetbe került, amiért tegnap hirtelen felindulásból rosszul válaszolt Hajdú Péter egyik kérdésére, melyben a cigány szokásokról érdeklődött. Most megmagyarázta, miért kapta fel a vizet és bocsánatot kért attól, akit ezzel megbántott. "Nem bűn egy cigány fiút szeretni" A 28 éves Szabó Zsófi október elején mondta ki a boldogító igent szerelmének, Zsoltnak, akit származása miatt már az első perctől rengeteg támadás ért. A csinos műsorvezető mindeddig nem reagált ezekre a rémes megnyilvánulásokra, szerdán azonban Hajdú Péter műsorának forgatásán megtörte a csendet. Az interjú során szóba került a cigányság, Zsófi pedig olyan hevesen válaszolt Hajdú egyik provokatív kérdésére, hogy azzal vérig sértette Kis Grófót. Csütörtökön délután azonban tiszta vizet öntött a pohárba egy élő Facebookos bejelentkezés formájában. "Sokan a cigány szót negatív szónak hiszik. Pedig ez nem egy rossz szó, ez nem egy sértés. Nem tudom, hányan tudjátok. Sokan azt hiszik, hogy az én férjem külföldi, de ő egy cigány fiú.

szabó zsófi cigány nevek

Nézze meg az esküvőn készült fotókat itt! Természetesen több celeb is tiszteletét tette a nagy napon, sőt a vendégeket Kis Grófo és Kökény Attila szórakoztatta. Így biztosak lehetünk abban, hogy az esküvő kicsit sem sikeredett szerényre. Öt év kihagyás után, szeptember 2-án vadonatúj adással tér vissza az RTL Klub képernyőjére a Roast, amelyben egy-egy közismert személyiséget atomjaira szednek szét a sztárok. A célkeresztben legelőször a vagány rocker-rapper, Ganxsta Zolee lesz. Kiss Ádám, Dombóvári István, Szabó Zsófi, Benk Dénes, Kormos Anett, Hajós András, Hajdú Péter, Kovács András Péter egyáltalán nem bánnak majd kesztyűs kézzel vele, de egymással sem. Szabó Zsófit például tavaly decemberi kijelentése miatt savazták: a színésznő-műsorvezető akkor az Esti Frizbiben azt mondta, hogy Kis Grófóék szégyent hoznak a cigányságra. Ezt arra reagálta, hogy a zenész és édesapja a Frizbi egyik korábbik adásában arról mesélt, a cigányoknál szigorú szabályok szerint élnek, például vendégség esetén a nőknek a konyhában a helyük.

Sunday, 29 May 2022