Kodály Zoltán Kállai Kettős

Kodály Zoltán Kállai Kettős

  1. Citroën C4 1.6 VTi (2011) Collection teszt - Fél lábbal a paradicsomban
  2. Citroen 1. 6 Vti Motor Hibák: Totalcar - Tesztek - Megvolt: Citroën C4 1.6 Vti Exclusive
  3. Citroën C-Elysée 1.6 VTi (2013) teszt - Láthatatlan spórolás
  4. Totalcar - Tesztek - Megvolt: Citroën C4 1.6 VTi Exclusive

A kormányzás mindeközben kissé plasztikus, ám pontos és könnyed, ahogy a futómű sem a kanyarvadászatra született. A keresztbordák főleg a hátsó kerekeket vezetik meg, a kényelemre hangolt szerkezet mégis jól és magabiztosan teszi a dolgát, az 50 km/h felett automatikusan bekapcsolódó menetstabilizáló pedig éberen őrködik felettünk. Összességében a kategória egyik legjobbjával van dolgunk, főként a helykínálat, a praktikum, a használhatóság terén, miközben a látható spórolást sikerült a franciáknak a minimumra csökkenteniük. A 270. 000 forintos kedvezményt nem számítva tesztpéldányunk Exclusive felszereltséggel, azaz digitális klímával, fedélzeti számítógéppel, elektromos ablakokkal és tükrökkel, valamint Bluetooth kapcsolatot és USB-portot is kezelő hifivel épp 4 millió alatt marad, de 16-os felnikkel, metálfénnyel és tolatóradarral sem kerül többe 4, 2 milliónál. Emellett további opciók is rendelkezésre állnak, így az ülésfűtést, előfűtést és első szélvédő fűtést tartalmazó, megfontolandó csomag 105 ezerrel dobja meg a költségvetést.

Citroën C4 1.6 VTi (2011) Collection teszt - Fél lábbal a paradicsomban

Az első és hátsó lökhárítókba beépített 4 érzékelőből álló rendszer 12 és 140 km/h közötti sebességnél működik. Elöl a külső visszapillantó tükör által behatárolt, a hátsó lökhárító mögött kb. 5 méteres, a gépkocsi mellett pedig mintegy 3, 5 méteres területet figyel. A tempomat programozható: a vezető akár 5 sebességértéket is rögzíthet a rendszer memóriájában, így az út során a sebességkorlátozás változásakor könnyen megtalálhatja a beállításokat. Az első ködfényszórók bevilágítanak a kanyarba, ez új a Citroën típuskínálatában. A fényszórók kiegészítő fénysugárral világítják be a kanyar belső ívét, ezáltal jobb látási viszonyokat és nagyobb biztonságot garantálnak a kanyarokban és a kereszteződésekben. A ködfényszórók kétféleképpen lépnek működésbe: az irányjelző lámpa bekapcsolásakor, illetve ha a kormányállás szöge eléri a 60°-ot. Akár 75°-os szögben is be tudják világítani a gépkocsi bal vagy jobb oldalát; A Franciaországban készülő (Mulhouse) Citroën C4 gyártásánál olyan új technológiákat használnak, mint például a lemezek lézerhegesztéssel történő összeállítása, amit a PSA Peugeot Citroën csoporton belül először alkalmaznak.

6 thp vs citroen c3 1. 6 vti. Peugeot is undoubtly more agile, reaching 100km/h in 1. 8 seconds less than its. Ma már nem tűnik annyira avantgárdnak a c4 formája. The model was launched in production in year 2009 and stopped production in 2015. A függönylégzsák és esp is alapfelszerelés, ráadásul a c4 picasso a töréstesztet is kiváló eredménnyel zárta, kényelmes és biztonságos családi autónak ideális. De ebbe az autóba pont jó a 120 lóerős motor, mert a c4 nem hízott astrányira a modellváltással. Teszt citroën c4 picasso és c4 1, 6 vti. Citroen 1 6 vti motor hibák. A nevét széjjel izének értik, nyugdíjkorhatáron innen senki sem lát benne szépségideált, ráadásul praktikus ötödik ajtaja sincs. A motor karakterisztikája kiváló, az erőkifejtés jól adagolható, a hajtásláncba épített. But, while marginally cheaper than the fiesta it's also not quite as good to drive. A csúcsmodell hátsó felfüggesztése pneumatikus, terheléskor kiegyensúlyozza az autó hátulját. Ennyiből nem lehet autót gyártani.

Citroen 1. 6 Vti Motor Hibák: Totalcar - Tesztek - Megvolt: Citroën C4 1.6 Vti Exclusive

  1. Beépíthető mikro méretei
  2. Húsvéti foszlós kalács recept
  3. Zalaszentmihály eladó ház
  4. Bojtorján (együttes) – Wikipédia
  5. Erdélyi savanyú káposzta leves olbasszal
  6. Ütős népi játékok
  7. Citroen c4 1.6 vti teszt youtube
  8. Autó: Citroen C4 teszt: megjött a megmentő | hvg.hu
citroen c4 1.6 vti teszt na

Citroën C-Elysée 1.6 VTi (2013) teszt - Láthatatlan spórolás

citroen c4 1.6 vti teszt miskolc

Trapéz száj, picivel több króm és új lámpatestek - ennyi volt a fészlift Alapvetően szeretnék a Citroën C4-esért lelkesedni. Ez a típus, és a kisgömböc formájú C3-as vezette ki az unalom szürke posványából a franciákat. Neki köszönhető, hogy az egykor öngyilkosan merész, majd a 90-es években fullasztóan unalmassá váló gyártó visszatért gyökereihez, és megalkotta a különleges C5-öst és a káprázatos szépségű C6-os limuzint. Utóbbi egyébként lassan olyan mélyre zuhan értékvesztési görbéjén, hogy úgy is megéri az árárt, ha csupán iparművészeti műalkotásnak vásároljuk meg. Azt, hogy autóként is használható, lassan ingyenes bónuszként kapjuk hozzá. Megjelenésekor a C4 legfőbb erénye az volt, hogy kinézett valahogy. Tervezőinek kezére nem csaptak vaskos szívlapáttal, ha az egyenesnél bonyolultabb formai elemet próbáltak papírra vetni. Sajnos a bemutatása óta sokat kopott a formaterv, és ezen a modellciklus félidejében kötelező fészlift nem nagyon enyhít. Ne keseredjen el, ha nem vesz észre változást, a külső ráncfelvarrás csupán trapéz szájú első lökhárítót, vastagabb krómozású Citroën jelvényt, új fényszórókat és propellerküllős könnyűfém felniket hozott.

Totalcar - Tesztek - Megvolt: Citroën C4 1.6 VTi Exclusive

citroen c4 1.6 vti teszt video

Az új Citroën C4 elöl független McPherson kerékfelfüggesztéssel, hátul pedig deformálódó kereszttartóval rendelkező újfajta futóművel rendelkezik – ezt a hátsó üléseken utazók érezték is, de nem rajongtak érte -, és elektromosan hajtott szivattyúval működő hidraulikus szervokormánnyal szerelték fel. A motor teljesítményéhez és nyomatékához igazodnak a kerékfelfüggesztés különböző beállításai, nevezetesen a rugók és a stabilizátorrudak merevségének beállításai, valamint a Michelin gumiabroncsokhoz kapcsolódó új lengéscsillapító programok. A sofőr munkáját olyan vezetést segítő technológiák erősítik, mint az elektronikus fékerőelosztó, a vészfékezés-rásegítő és az ESP-hez kapcsolódó intelligens kipörgésgátló rendszer (ITC). A C4 minden változatában szériafelszereltség az ESP és a hat légzsák. A modell ötcsillagos minősítést kapott az EuroNCAP tesztjén. Néhány komoly fejlesztést is beépítenek annak, aki megfizeti. Az ultrahangos holttér-figyelő rendszere egyszerűen működik: a visszapillantó tükör sarkában lévő narancssárga dióda figyelmezteti a vezetőt, ha egy gépjármű van az autó holtterében.

Gyorsulás 0-100 km/órára: 10, 0 mp. Végsebesség: 195 km/óra. Átlagfogyasztás: 6, 7 liter/100 km. Tesztfogyasztás: 8, 7 liter/100 km. Széndioxid-kibocsátás: 159 g/km.

Sunday, 29 May 2022